Mac Kozmetik İş Başvurusu ve İş İlanları 2024

Mac Kozmetik İş İlanları & Personel Alımları;

Mac Kozmetik bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. Mac Kozmetik tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Make-Up Art Cosmetics hayatına Toronto, Kanada’da başladı. Makyaj sanatçısı ve fotoğrafçı Frank Toskan ve güzellik salonu sahibi Frank Angelo, iyi fotoğraflanabilen makyaj ürünlerinin eksikliğinden usanıp, kendi markalarını oluşturmaya karar veriyorlar. Başta, ürünleri mutfaklarında üretip, salonlarından direk olarak makyaj sanatçıları arkadaşlarına ve model, fotoğrafçılara sattılar. Kısa süre içinde, stilist ve moda editörleri de gruba dahil oldu. Dergi övgüleri arttıkça, ağızdan ağıza dolaşan popürlerliği de büyüdü. İkili M·A·C’i 1984’ün Mart’ında Toronto’da bir mağazanın içindeki standdan piyasaya sürmeye paşladı. M·A·C makyaj SANATI’nda eşsiz uzmanlığı ile dünyanın lider profesyone makyakj otoritesidir. M·A·C çeşitlilik ve ÖZGÜNLÜK’ü kutlar – biz Tüm Yaşlar, Tüm Irklar, Tüm Cinsiyerleriz. M·A·C, vizyonunu, hergün hayata geçiren profesyonel makyaj sanatçıları ile dolu bir TOPLULUK’tur. M·A·C moda, sanat ve pop kültür dünyasının yetenekli sanatçılarıyla işbirliği yaparak TREND YARATICI’dır. Artistlerimiz dünyanın her yerinde moda haftalarında trend yaratıyorlar. M·A·C, VIVA GLAM ve M·A·C AIDS fonu gibi kültürünün kalbi ve ruhunu oluşturan girişimleriyle, SOSYAL SORUMLULUK’a inanıyor.

Mac Kozmetik İş Başvurusu

Mac Kozmetik iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki Mac Kozmetik bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

Mac Kozmetik dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Makyaj Artisti: 

Yetenekli satış danışmanlarımızdan biri olarak, tüm müşteri hizmetleri ve satış hedeflerine ulaşmak için müşterilerimize karşılama hizmeti, özgün ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunacaksınız. Çalışanlara, şirketimize, ürünlerimize ve hizmetlerimize gösterdiğiniz tutkulu yaklaşım ile her müşterinin kendilerini eğiten, ilham ve memnuniyet veren eşsiz bir mağaza deneyimi yaşamasını sağlayacaksınız. Ayrıca, mağazanın Şirketin görsel mağazacılık standartlarını karşılamasını sağlamak için dinamik ekibiniz ile ortak çalışarak becerilerinizi kullanacaksınız. Kariyerini Perakende Güzellik Sektöründe ilerletmek isteyen ve son derece enerjik biriyseniz, bu prestij güzellikte bir lider ile kariyer yolunda atacağınız ilk adımınız için mükemmel bir pozisyon olabilir.

Daha hızlı iş bulmak için aşağıdan yorum yaparak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Genel Nitelikler:

  • Tercihen güzellik sektöründe olmak üzere, geçmiş perakende sektörü, müşteri ilişkileri deneyimi olan
  • Etkileyici, özgün ve kişiselleştirilmiş müşteri hizmetleri sunma becerisi
  • Gündüz, gece, hafta sonları ve resmi tatiller de dahil olmak üzere, hızlı tempolu bir çalışma ortamında perakende saatlerinde çalışabilmeye ayak uydurabilen
  • Microsoft Office programlarında uzman olan
  • Adaylar, görüşme için davet edilmeleri durumunda, ülkede yaşama ve çalışmaya engel bir durumun olmadığının kanıtını sağlamak zorundadır.

Mağaza Müdürü: 

Tüm satış hedeflerini, müşteri hizmetleri ve operasyonel hedefleri gerçekleştirmek için uzmanlarımıza liderlik edecek ve geliştirecek dinamik ve ilham verici bir Mağaza Müdürü arıyoruz. Adayların hızlı perakende sektöründe liderlik, koçluk ve iş yönetimi tecrübelerini edinmiş olması gerekir. Bu size kendi mağazanızın Yöneticisi olmanız için sıradışı bir fırsat. Stratejik hedeflemeler, etkileyici mağaza içi etkinlikler, kuvvetli müşteri ilişkileri yönetimi ve yüksek performanslı ekip liderliğiniz ile müşterileri yakalamak ve elde tutmak için faal iş planı yaratma ve yönetme sorumluluğu tamamen sizde olacaktır. Eğer hırslı ve enerjik iseniz; iş planlamada yeteneğiniz, kişilerin potansiyellerine ulaşması için koçluk yapma arzunuz varsa prestij kozmetikte bu sizin için yaratılmış, uzun vadeli tatmin eden bir rol olabilir.

Genel Nitelikler:

  • Tercihen kozmetik sektöründe olmak üzere perakende yönetiminde ve perakende yönetimi yardımcılığında tecrübesi olan
  • Etkileyici, özgün ve kişiselleştirilmiş müşteri hizmetleri sunma becerisi
  • Satış hedefleri ve müşteri hizmetleri hedefleri belirleme ve satış analizi ve çalışma çizelgesi yapma da dahil olmak üzere iş planlaması yapma konularında tecrübesi olan
  • Envanter ve stok yönetimi ve kasa mutabakatı dahil olmak üzere, perakende operasyonlarında tecrübesi olan
  • Satış ve müşteri hizmetleri hedeflerine ulaşmada bir ekibe liderlik etmiş olan
  • Mağaza içi etkinlikler oluşturma ve uygulama tecrübesi olan
  • Gündüz, gece, hafta sonları ve resmi tatiller de dahil olmak üzere, hızlı tempolu bir çalışma ortamında perakende saatlerinde çalışabilmeye ayak uydurabilen
  • Perakende satış noktası satış yazılımlarında tecrübeli olan
  • Microsoft Office programlarında uzman olan
  • Adaylar görüşmeye çağırıldıkları takdirde, bu ülkede çalışma ve yaşama haklarını göstermelidirler.

Mağaza Müdür Yardımcısı

İŞ TANIMI Tercihen kozmetik sektöründe olmak üzere perakende yönetiminde ve perakende yönetimi yardımcılığında tecrübesi olan Etkileyici, özgün ve kişiselleştirilmiş müşteri hizmetleri sunma becerisi Satış hedefleri ve müşteri hizmetleri hedefleri belirleme ve satış analizi ve çalışma çizelgesi yapma da dahil olmak üzere iş planlaması yapma konularında tecrübesi olan Envanter ve stok yönetimi ve kasa mutabakatı dahil olmak üzere,

perakende operasyonlarında tecrübesi olan Satış ve müşteri hizmetleri hedeflerine ulaşmada bir ekibe liderlik etmiş olan Mağaza içi etkinlikler oluşturma ve uygulama tecrübesi olan Gündüz, gece, hafta sonları ve resmi tatiller de dahil olmak üzere, hızlı tempolu bir çalışma ortamında perakende saatlerinde çalışabilmeye ayak uydurabilen Perakende satış noktası satış yazılımlarında tecrübeli olan Microsoft Office programlarında uzman olan Adaylar görüşmeye çağırıldıkları takdirde, bu ülkede çalışma ve yaşama haklarını göstermelidirler.

GENEL NİTELİKLER: Tüm satış hedeflerini, müşteri hizmetleri ve operasyonel hedefleri gerçekleştirmek için uzmanlarımıza liderlik edecek ve geliştirecek dinamik ve ilham verici bir Mağaza Müdürü Yardımcısı arıyoruz.

  • Adayların hızlı perakende sektöründe liderlik, koçluk ve iş yönetimi tecrübelerini edinmiş olması gerekir. Bu size kendi mağazanızın Yönetici Yardımcısı olmanız için sıradışı bir fırsat.
  • Stratejik hedeflemeler, etkileyici mağaza içi etkinlikler, kuvvetli müşteri ilişkileri yönetimi ve yüksek performanslı ekip liderliğiniz ile müşterileri yakalamak ve elde tutmak için faal iş planı yaratma ve yönetme sorumluluğu tamamen sizde olacaktır.
  • Eğer hırslı ve enerjik iseniz; iş planlamada yeteneğiniz, kişilerin potansiyellerine ulaşması için koçluk yapma arzunuz varsa prestij kozmetikte bu sizin için yaratılmış, uzun vadeli tatmin eden bir rol olabilir.
  • Birçok yönetici ve kıdemli müdürümüz kariyerlerine satış noktasında başladı.
  • İş planlaması, tüketici görüşleri, etkinlik yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi ve birebir pazarlamaya açık bu birinci kademe yönetici pozisyonu,
  • Güzellik Sektöründe daha da ilerlemeniz için gereken çok yönlü becerileri size sağlayacaktır.
  • Düşünce ve insan çeşitliliğine değer veren bir kültür içerisinde ilerleyici kariyer fırsatları, seçkin eğitim, gelişim, rekabetçi ücretlendirme ve yan hak paketleri sunuyoruz.

Kasiyer

İŞ TANIMI Kasada müsterilere her zaman hızlı, misafirperver, profesyonel ve güleryüzlü hizmet sunmak. Tüm para giriş çıkışı ve kasa operasyonundan sorumlu olmak. Şirket politikaları ve prosedürleri doğrultusunda gerekli tüm evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanmasını sağlamak. Kapanışta alınması gereken raporları almak ve arka ofiste günlük kasa föyüne işleyip takibini yapmak. Uzmanların satışlarının isme göre sisteme girilmesi sağlamak. Müsteri kayıdı olusturmak. Telefonları cevaplamak. Magaza Yöneticisi tarafından delege edilen kasa operasyonlarını belirlenmis standart ve prosedürlere uygun olarak, eksiksiz ve zamanında yapmak

GENEL NİTELİKLER: Dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Estee Lauder Şirketler Grubu,M.A.C markasında görev alacakKasiyerler arıyor.

  • En az lise mezunu, 2-3 yıl mağazacılık ve kasa deneyimi olan,
  • Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini yapmış ya da minimum 1 yıl tecilli,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,
  • Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Güleryüzlü ve enerjik, Iletişimi güçlü ve takım çalışmasına yatkın,
  • Müşteri servisi ve memnuniyeti odaklı,
  • Satış yapma ve satış fırsatı yaratma becerisine sahip,
  • Kurallara bağlı, disiplinli ve marka temsil gücü yüksek,

Mac Kozmetik İş Başvurusu Formu

Mac Kozmetik İş Başvurusu için formunu yayınlamışsa bunu bilgisayarınıza indirebilir ve yazdırabilirsiniz. Eğer başvurunuzu doğrudan Mac Kozmetik üzerinden yapmayacaksanız başvuru formuna ihtiyacınız yok. Aşağıdaki bağlantı üzerinden online iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Online İş Başvurusu Linki; Resmi Başvuru Linki

Benzer İş İlanları

[Oy: 0 Puan: 0]
Daha önce burada çalıştınız mı? Yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın