Borusan Personel Alımı ve İş İlanları 2024

Borusan Personel Alımı ve İş İlanları Borusan İş İlanları & Personel Alımları;

Borusan bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. Borusan tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Borusan Holding, Türkiye ve dünya çapında çelik, distribütörlük, enerji ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren İstanbul merkezli şirketler topluluğudur. Asım Kocabıyık tarafından 1944’te kurulan topluluk 10’dan fazla şirketle, 12 farklı ülkede yaklaşık 7,500 kişiye istihdam sağlamaktadır. Borusan’ın halka açık olan şirketlerinden Borusan Mannesmann (BRSAN) ve Borusan Yatırım (BRYAT) hisseleri Borsa İstanbul’da işlem görmektedir.

Borusan İş Başvurusu

Borusan iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki Borusan bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

Borusan dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Borusan Grubu’nun sürekli gelişen, kendini yenileyen yapısı içerisinde; işin yetkinliklerini tam olarak karşılayacak ve performansı ile fark yaratacak adaylar; web sitesi üzerinden iş başvurusu yapabilirler. Sizi; her açıdan geliştiren, motive eden, başarıya yönlendiren ve sürekli gelişim sağlayan samimi bir çalışma ortamına davet ediyorlar.

Daha hızlı iş bulmak için aşağıdan yorum yaparak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Üretim Elemanı: Borusan Mannesmann Fabrikamızın çeşitli bölümlerinde çalışacak, başarma azmi yüksek, dikkatli, takım çalışmasına yatkın,sorumluluk bilinci yüksek takım arkadaşları arıyoruz.

  • Lise mezunu,
  • Vardiyalı ve gerektiğinde mesaili çalışabilecek,
  • Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış,
  • İş güvenliği kurallarına, hat talimat ve prosedürlerine uygun olarak üretim faaliyetlerinde çalışmak

Kalite Elemanı: Borusan Mannesmann Fabrikamızda çalışacak, başarma azmi yüksek, dikkatli, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk bilinci yüksek,  takım arkadaşları arıyoruz.

  • E.M.L. Torna-Tesviye, Metal İşleri, Makina, Metalurji bölümlerinden veya M.Y.O. Makina veya Metalurji bölümü mezunu
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Askerlik hizmetini tamamlamış

[su_spoiler title=”Eğitim ve Gelişim Operasyonları Uzmanı ” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Eğitim ve Gelişim Operasyonları Uzmanı “]İŞ TANIMI: Borusan Akademi kapsamındaki mevcut eğitim ve gelişim programlarının tüm operasyonel süreçlerini yürütmek ve takip etmek. Eğitimlere dair sistem kayıtlarını gerçekleştirmek. Eğitim değerlendirme sonuçlarını ve iyileştirme önerilerini aksiyon alınmak üzere ilgili ekibe yönlendirmek. Borusan Grubu şirketlerinin özel talebine istinaden hayata geçirilen yeni eğitim programlarının tüm operasyonel süreçlerini yürütmek, takip etmek ve sistem kayıtlarını gerçekleştirmek. Değerlendirme sonuçlarını analiz etmek ve ilgili birimler/kişiler ile paylaşmak. Eğitim ve Gelişim aktivitelerine yönelik standart veya özel amaçlı raporları hazırlamak. Eğitim ve Gelişim süreçlerine yönelik lojistik planlamaların belirlenen bütçeler dahilinde gerçekleşmesini sağlamak. Tedarikçilerden gelen faturaların takibini yapmak ve sistem kayıtlarını gerçekleştirmek. Performans, Yetkinlik ve Kariyer Yönetim sistemlerini yönetmek. Geliştirilen süreç ve sistemlerin uygulamaya geçiş öncesi test çalışmalarını yapmak ve geçiş sonrasında hatasız yürütülmesini sağlamak.

GENEL NİTELİKLER: Borusan Danışmanlık şirketimizde görevlendirilmek üzere “Eğitim ve Gelişim Operasyonları Uzmanı” aramaktayız. Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun, İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim alanında en az 3 yıl deneyimli, İyi derecede İngilizce bilen, MS Office uygulamalarına hakim, Analiz yeteneği güçlü ve iletişim odaklı, Tedarikçi yönetimi deneyimine sahip, Planlama ve organizasyon becerisi yüksek adayların başvurularını bekliyoruz. [/su_spoiler]

[su_spoiler title=” İSG ve Çevre Teknikeri” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=” İSG ve Çevre Teknikeri”]İŞ TANIMI İş yerinde yapılan çalışmaların, İSG ve Çevre Mevzuatına ve tesis iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak sürdürülmesinin sağlanması, Tehlike tanımlama, risk değerlendirme çalışmalarının yürütülmesi, risk değerlendirme planlarının hazırlanması, İSG kapsamındaki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, İş yerinde İSG ve Çevre yönünden yapılması gereken periyodik bakım, kontrol ve ölçümlerin takibinin yapılması, Acil durum ve yangın ekipmanlarının/sistemlerinin kontrollerinin ve takiplerinin yapılması, eğitimlerin organize edilmesi, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre konuları ile ilgili Satınalma süreçlerinin takibi, OHSAS 18001 ve ISO 14001 yönetim sistemleri ile ilgili tüm prosedür, talimat ve diğer dokümanların hazırlanması, güncelliğinin takibinin yapılması, ISG kapsamındaki tüm kanun ve yönetmelikleri takip ederek yasal mevzuat uyarınca sahada ilgili kontrolleri gerçekleştirmek, ilgili birime ve amirine raporlamak, İşyerinde yapılacak periyodik kontrol, bakım ve ölçümleri planlamak, hazırlanan planların uygulanmasını sağlamak, Saha gözlemleri, iş sağlığı güvenliği risk analizi, kaza kök neden analizi vb çalışmalarda görev almak, Çevre konularında ilgili organizasyona destek vermek, İş güvenliği uygulamalarının standardının arttırılmasını sağlamak için önerilerde bulunmak, Ramak kala bildirimleri ile ilgili çalışmalarda bulunmak, ISG ile ilgili evrak süreçlerini gerçekleştirmek, Taşeron / müteahhit çalışmalarının takibi / evrakların yönetimi, Sahada ilgili süreçleri takip ve gözlem yaparak raporlamasını gerçekleştirmek.

GENEL NİTELİKLER Borusan Grubu’nda İSG ve Çevre Teknikeri olarak görev yapacak, aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan, donanımlı ve enerjik bir takım arkadaşı arıyoruz. Tercihen Meslek Yüksek Okullarının İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden ve/veya İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans mezunu, Tercihen 2-3 yıl deneyimli, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında yasal mevzuata hakim, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi bilgisine sahip, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü, Tercihen C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip, [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Mali İşler Uzmanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Mali İşler Uzmanı”]İŞ TANIMI Tüm Vergi Beyannamelerini düzenlemek ve göndermek, Vergi Danışmanları ile kordinasyonu sağlamak, Günlük bankacılık işlemlerini yapmak ve muhasebeleştirmek, Demirbaş ve amortisman muhasebe kayıtlarını atmak ve takip etmek, Gelecek aylara ait giderleri dağıtmak ve muhasebeleştirmek, Ücret bordro kayıtlarını tutmak, Grup içi mutabakatları yapmak, Raporlama süreçlerine destek olmak.

GENEL NİTELİKLER Borusan Dijital Parça Platformu şirketimizde değerlendirmek üzere Mali İşler Uzmanı arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye, Ekonomi vb. bölümlerinden mezun, Mali İşler ve Vergi alanında 4-5 yıl deneyimli, Vergi mevzuatı ve IFRS konusunda bilgi ve deneyim sahibi Genel Muhasebe, tek düzen hesap planı, mali tablolar, beyannameler, teşvikler, muhasebe ve vergi mevzuatı konularını takip eden, E-fatura , e-defter uygulama süreçleri hakkında bilgili, BA-BS, KDV, Muhtasar, Damga vergisi, Geçici ve Kurumlar beyannamesi konusunda bilgili Çözüm odaklı, iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, Analitik düşünme; hızlı kavrama; planlama ve organizasyon yetisi olan Takım çalışması ve işbirliğine yatkın, [/su_spoiler]

Borusan İş Başvuru Formu

Borusan iş başvuru formunu yayınlamışsa bunu bilgisayarınıza indirebilir ve yazdırabilirsiniz. Eğer başvurunuzu doğrudan Borusan üzerinden yapmayacaksanız başvuru formuna ihtiyacınız yok. Aşağıdaki bağlantı üzerinden online iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Online İş Başvurusu Linki; Resmi Başvuru Linki

[Oy: 0 Puan: 0]
Daha önce burada çalıştınız mı? Yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın