Eti Personel Alımı ve İş İlanları 2024

Eti Personel Alımı ve İş İlanları

Ülkemizin önde gelen gıda firmaları arasında bulunan Eti yeni personeller almak için çeşitli duyurular yaptı. Eti personel alımı hakkındaki bilgiler ve açılmış olan kadrolar firmanın internet sitesinde ve diğer kariyer sitelerinde yayınlanmış bulunmaktadır.

Eti iş ilanları için başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını internet üzerinden şirketin resmi web sitesi ve anlaşmalı olduğu diğer iş ilan sitelerinden yapabilirler.

Önceliği kalite, iş ve gıda güvenliği olan firma çalışanlarına sağladığı imkanlar ile de oldukça beğeni toplamaktadır.

Eti Hakkında Genel Bilgiler

1961 yılında kurulmuş olan Eti, 1962 yılında Eskişehir’de üretime başlamıştır. Ülkemizde oldukça rağbet gören bisküvilerin üretimi ile işe başlayan firma 1967 yılında üretim tesislerini çoğaltarak otomatik üretim sistemine geçmiştir. Eti 1974 yılında ihracata başlayarak ülke ekonomisine de önemli katkılarda bulunmaya devam etmiştir.

Daha hızlı iş bulmak için aşağıdan yorum yaparak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Oldukça fazla sayıda ürün çeşidi çıkaran Eti günümüzde değişik yerlerdeki fabrikaları ile 200 farklı çeşit ürünün üretimini yapmaktadır.

Eti İş Başvurusu

Eti iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki Eti bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

Eti dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Başvuru Durumu Aktif Olan Eti İş İlanları

Pozisyon Başvuru Linki
Yedek Parça Takip Mühendisi Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Başvur
İhracat Müşteri Temsilcisi Başvur
Teknik İşler Mühendisi ( Makine ) Başvur
Otomasyon Teknisyeni Başvur
Tüm Pozisyonlar İncele

Aranan Şartlar:

  • Başvuru sahibinin Lisans mezunu olması,
  • Başvuru sahibinin deneyimli olması
  • Ferdi ve gurup çalışmalarında başarılı olması
  • İletişim ile ilgili her hangi bir sorununun bulunmaması
  • Araç ehliyeti sahibi olan ve kullanabilen
  • Seyahat ile ilgili her hangi bir engeli bulunmayan,
  • Askerlikten muaf veya tamamlamış olan

ETİ Personel Alımı için Nasıl Başvurulur?

Eti iş ilanlarına başvurmak için şirketin resmi internet sitesi üzerinde bulunan mutlu kariyer sekmesine ardından iş fırsatları seçeneğine tıklanarak özgeçmiş oluşturulabilmektedir. Ayrıca ‘kariyer.net’ iş ilanları sitesi üzerinden doldurulacak formlar ile iş başvurusu yapılmaktadır.

Buradaki başvuru formları ve şirket sitesine oluşturulmuş olan özgeçmişler detaylı olarak incelenerek uygun adaylar görüşmeye çağırılmaktadır.

Eti insan kaynakları birimi tarafından işe alımlar yapılırken ilk olarak başvuruda bulunmuş adayların özgeçmişleri incelenir.

Özgeçmişi uygun olan adaylarla telefonla ön görüşme yapılır. Telefonla yapılan ön görüşmenin ardından alım yapılacak kadronun niteliklerine bağlı olarak adaya çeşitli test ve envanterler gönderilir. Bu aşama neticesinde başarılı bulunan adaylar yüz yüze görüşmeler için davet edilir. Mülakatlar neticesinde iş için uygun görülenlerin daha önce çalışmış olduğu firmalardan aday hakkında bilgi alınır ve iş teklifi yapılır.

Eti Çalışma Şartları

Eti’de görev yapan beyaz yaka personel (ofis işleri) 08.00-18.00 saatleri arasında hafta içi çalışmaktadır. Diğer birimlerde görev yapan personeller hafta içi ve hafta sonu bir gün çalışmaktadır. 3 vardiya düzenine uygun olarak çalışmakta olan üretim personellerinin günlük mesaileri 8 saattir.

Firma çalışanlarına maaş ve sosyal haklar yanında servis ve yemek gibi imkanlar sunmaktadır. Yıllık izin süresi yeni çalışmaya başlayanlardan 5 yıllık çalışanlara kadar 14 gündür, daha fazla süreli çalışan personellerde kademeli olarak artmaktadır.

Personele ödenen maaş benzer faaliyetleri gösteren diğer firmalara oranla daha fazladır. maaşın belirlenmesi eğitim durumu, görev, çalışma süresi gibi özelliklere göre değişmektedir.

Firma çalışanlarına maaş+prim uygulaması yapmaktadır.

Eti Personel Alımı İş Başvuru Formu

Eti Personel Alımı için iş başvurusunda bulunmak isterseniz yukarıda belirtmiş olduğumuz form linkini aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Online İş Başvurusu Linki; Resmi Başvuru Linki

En Sık Sorulan Mülakat Soruları ve Yanıtlarına Buradan Ulaşabilirsiniz

[Oy: 0 Puan: 0]
Daha önce burada çalıştınız mı? Yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın