Evkur Personel Alımı ve İş İlanları 2024

Evkur Personel Alımı ve İş İlanlarıEvkur İş İlanları & Personel Alımları;

Evkur bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. Evkur tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Faaliyetine, 1972 yılında Murat Halı Mağazaları adı altında başlayan firma; değişen vizyonu ile 1987 yılında perakende mağazacılığına ilk adımı atmıştır. EVKUR Markası’nın ilk örneğini oluşturan Murat Halı Mağazaları, 1994 yılında ismini EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ olarak değiştirmiştir. 1987 yılında tek mağaza ile başlayan Evkur; bugün 30’u İstanbul’da, 60’ı da Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde olmak üzere toplam 90 mağazayla 40 ilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Evkur İş Başvurusu

Evkur iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki Evkur bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

Evkur dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Bilgi İşlem Elemanı:

Daha hızlı iş bulmak için aşağıdan yorum yaparak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Firma bünyesindeki IT donanım, ip telefon arızalarının çözülmesi
  • Kabinet, PC, ip telefon, yazıcı,data hatları vb. Muhtelif BT cihazlarının kurulumlarını gerçekleştirmek
  • Üstleri tarafından verilen arıza, kurulum, kablolama arızalarını gidermek, onarmak, destek vermek

Genel Nitelikler:

  • Donanım ve bilgisayar ağı işletimi konusunda temel bilgili
  • TCP / IP konusunda temel bilgi sahibi
  • Temel LAN / WAN bilgisine sahip
  • Fiziksel Kablolama / Switch / Router kurulumu konusunda bilgi sahibi
  • Problem çözmede ve insanlara yardımcı olmada istekli
  • Askerliğini tamamlamış
  • 30 Yaş altı
  • Sigara kullanmayan
  • Stres altında çalışabilecek
  • B sınıfı ehliyet sahibi, aktif araç kullanabilen
  • 2 yıl tecrübeli

Ön Muhasebe Elemanı:

  • Müşteri karşılama
  • Müşteri bilgilerinin hatasız kaydının yapılması
  • Müşteriden sözleşme,iletişim ve kimlik bilgilerinin alınarak sözleşme hazırlanması
  • Kredi kartı satışlarda çekim yapılarak faturanın tanzimi
  • Kefil ve diğer bilgilerin denetimi ve sözleşmeye yazılması
  • Sözleşmelerin ilgili bölümlere verilmesi ve kayıt hareketlerin altına alınması
  • Kasa ve sözleşme bölümlerinin düzeni ve temizliği
  • Tüm çalışmalarını Kalite politikası,hedefler ve prosedürlere uygun olarak yürütür.

Genel Nitelikler:

  • En az Ticaret Meslek Lise mezunu,
  • Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen ve hedefini devam ettirmek isteyen,
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışına sahip,
  • Takım çalışmasına uyumlu, kendini ve ekip üyelerini motive edebilecek niteliklere sahip,
  • İletişim becerileri yüksek, diksiyonu düzgün, sorumluluk bilinci ile hareket eden,
  • İş hayatında sürekliliğe önem veren, sorumluluk sahibi,
  • Güler yüzlü, enerjisi yüksek, kendine güvenen ve müşteri memnuniyetini benimsemiş,
  • Kişisel bakımına ve dış görünüşüne özen gösteren,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen (hafta sonu ve shift’li çalışma düzeni)
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlanmış.

[su_spoiler title=”Güvenlik Elemanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Güvenlik Elemanı”]GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI -Özel bir konutta görev yapacak, – İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi yüksek, – Tercihen alanında 5 yıl deneyimli, – İstanbul’da ikamet eden, Çalışma arkadaşı aramaktayız.[/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Grafik Tasarım Uzmanı ” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Grafik Tasarım Uzmanı “]İŞ TANIMI: Web sitelerinde, mobil sitede, mobil uygulamalarda ve internete bağlı uygulamalarda ihtiyaç duyulan (Kampanya, duyuru, tanıtım, banner, reklam, mailing, vb.) ve kullanılan tüm görselleri tasarlamak, Web siteleri için gerekli görsel çalışma analizlerini yaparak, bu analizlere göre tasarımlarını gerçekleştirmek, Dijital pazarlama çalışmaları için ilgili mecralarda kullanılacak görsellerin hazırlanması, Broşür, flama, afiş, flyer ve katalog gibi basılı reklam görsellerinin tasarlanması.

GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin önlisans/lisans bölümlerinden mezun (Tercihen Grafik Tasarım), Minimum 3 yıl tecrübeli, Adobe Creative Suite / Adobe Creative Cloud (Photoshop, Indesign, Illustrator) programlarını iyi derecede kullanabilen, Ön yüzler için kullanıcı deneyimlerini (UX/UI) dikkate alabilecek ve bu deneyimlere uygun arayüzler tasarlayabilecek, HTML ve CSS konusunda bilgi sahibi, Responsive tasarım konusunda bilgi sahibi, Trendleri takip eden, araştırmacı, gelişmiş problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, yaratıcı, Kendine ait bir portfolyosu olan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Yazılım Uzmanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Yazılım Uzmanı”]İŞ TANIMI: Bilgisayar Mühendisliği mezunu, .NET konusunda uzman, C#, MVC Web projelerinde en az 2 yıl deneyimli, ADO.Net Entity Framework ile uygulama geliştirmiş, Tercihen Nebim V3 ERP Programı ile geliştime yapmış. Tercihen Windows Form ile Proje Geliştirmiş olmak . Object Oriented Programlama ve Design Patterns konularında bilgi sahibi, HTML, CSS, AJAX, JavaScript, JQuery konularında bilgi sahibi, Talep edilen işlerin mimari altyapısını ve data modelini belirleyebilecek yetkinlikte, Ms SQL ve Tsql konusunda bilgi sahibi ve Stored Procedure yazabilen Yazılım Uzmanı Aranmaktadır.

GENEL NİTELİKLER: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, Analitik düşünen ve takım çalışmasına yatkın, Hedef odaklı ve sorumluluk sahibi, Yeni teknolojileri araştırmaktan keyif alan ve gelişime açık, Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmayan, [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Arapça Bilen Veri Giriş Elemanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Arapça Bilen Veri Giriş Elemanı”]İŞ TANIMI Web sitemize düzenli olarak Arapça ürün içeriklerinin ve görsellerin eklenmesi, İlgili birimlerle iletişimde kalarak mevcut ürünlerin güncelliğinin sağlanması, Gerekli durumlarda müşteri ilişkileri birimimize Arapça destek olarak telefon ve mail aracılığıyla gelen müşteri iletişiminin sürdürülmesi, İlgili ürün gruplarında online trendlerin takip edilerek iş geliştirilmesine yardımcı olunması.

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu ve tercihen MYO mezunu, Sözlü ve yazılı olarak, anadil düzeyinde Arapça bilen, Ms Office programlarını bilen ve Arapça hızlı klavye kullanabilme becerisine sahip Dikkatli, titiz ve disiplinli çalışabilecek, Tercihen e-ticaret süreçleri, online mağazacılık konusunda deneyim sahibi olan, Analitik düşünebilen ve dikkati yüksek olan, İş takibi yapabilecek ve planlı çalışmaya özen gösteren, Özgüven sahibi ve sorumluluk alabilen, yüksek iş disiplinine sahip, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Mobilya Montaj (Montör) Elemanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Mobilya Montaj (Montör) Elemanı”]İŞ TANIMI Mağazalarımızda istihdam edecek, mağazamızın teşhir uygulamaları ve sevkiyatı yapılan ürünlerin montajında aktif olarak görev alacak bay Mobilya Montaj (Montör) eleman alımı yapılacaktır.

GENEL NİTELİKLER Ortaokul veya Lise Mobilya montajında tecrübeli, panel mobilya kurabilen Güler yüzlü, iletişim yönü güçlü, diksiyonu düzgün, Dış görünümüne özen gösteren, 20 – 40 yaş aralığında, Ekip çalışmasına yatkın, Tecrübeli veya yetiştirilmek üzere B sınıfı Ehliyetli Askerlik hizmetini tamamlamış [/su_spoiler]

Evkur İş Başvuru Formu

Evkur iş başvuru formunu yayınlamışsa bunu bilgisayarınıza indirebilir ve yazdırabilirsiniz. Eğer başvurunuzu doğrudan Evkur üzerinden yapmayacaksanız başvuru formuna ihtiyacınız yok. Aşağıdaki bağlantı üzerinden online iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Online İş Başvurusu Linki; Resmi Başvuru Linki

[Oy: 0 Puan: 0]
Daha önce burada çalıştınız mı? Yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın