Pirelli Personel Alımı ve İş İlanları 2024

Pirelli Personel Alımı ve İş İlanlarıPirelli İş İlanları & Personel Alımları;

Pirelli bünyesine dahil olmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir, mevcut personel alımlarına ilişkin ilanları aşağıda bulabilirsiniz. Pirelli tüm departmanları için personel alımları yapıyor. Açık pozisyonları ve başvuru aşamalarını yazının devamında görebilirsiniz.

Pirelli, 1872 yılında Giovanni Battista Pirelli tarafından Milano’da, plastik üreticisi olarak kurulmuş,uluslararası arenada faaliyet gösteren lastik firmasıdır. Lastik sektöründe Pirelli, ciro anlamında dünyanın 5. en büyük markasıdır. 2006 yılında Pirelli Lastikleri 3,94 milyar Euro satış elde ederek, bir önceki yıla göre %8,7 büyüme kaydetmiştir. Pirelli Lastikleri,lastiklerin dizayn, geliştirme, üretim ve pazarlama alanlarında faaliyet göstermesiyle, Uluslararası Pirelli Grubu’nun önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Pirelli Lastiklerinin faaliyet alanı, hafif ticari araç ve motosikletten (cironun %70’ini oluşturan tüketici pazarı), otobüs, kamyon, traktör, iş makinesi ve çelik kordun üretim ve pazarlamasına (cironun %30’unu oluşturan endüstriyel pazar) kadar uzanmaktadır.

Pirelli İş Başvurusu

Pirelli iş başvurusu yapmak için izlemeniz gereken iki adım mevcut. İlki Pirelli bünyesine önceden hazırladığınız CV’nizi ileterek yapılır. İkinci yol ise aşağıda anlatacağımız internet üzerinden yapılan başvurulardır.

Pirelli dönemsel olarak yaptığı personel alımlarını ilan vererek duyurmaktadır. Bu ilanlarda hangi pozisyona personel alımı yaptığını, aranılan nitelikleri ve nasıl bir iş yaptığınızı tüm detaylarıyla görebilirsiniz.

Kredi Risk Uzmanı:

Daha hızlı iş bulmak için aşağıdan yorum yaparak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Müşteri ödemeleri ana data kaydı ve güncellemeleri,
  • Müşterilere dekontlarını ulaştırmak,
  • Mali konuları operatif olarak yönetmek,
  • Kredi dönüştürme / borç toplama sürecini optimize etmek,
  • Teminat mektubu için son kullanım tarihlerini takip etmek,tedarik & kayıtlarını sağlamak,
  • Borca maruz kalma veya müşteri ödemeleri durum tablosunu kontrol altında tutmak,
  • Nakit alım sürecini takip etmek,
  • Müşteriler için tüm kredi / borç dekontlarını kaydetmek,
  • Tüm müşteri hesap bakiyelerini onaylamak.

Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İyi seviyede İngilizce ve SAP bilgisi olan,
  • Minimum iki yıl ilgili alanda tecrübesi olan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Filo Danışmanı:

  • Filo ziyaretleri gerçekleştirerek lastik analizleri ve raporlamalarını yapmak, sonuçlara istinaden çözüm önerileri sunmak
  • Müşteri saha çalışmalarında veri kalitesi ve verimliliğini arttırmak, müşteriyi tanıma ve ihtiyaçlarını tespit ederek özel çözüm önerisi oluşturma konusunda ekibi yönlendirmek
  • Kurumsal müşterilere ürün ve hizmetlerle ilgili sunumlar ve eğitimler gerçekleştirmek
  • Bayide görev alan Filo Teknisyenleri’nin performasını yönetmek ve gelişimlerini sağlamak (oryantasyon, eğitim, iş planı hazırlama ve takibi)
  • Satış ekibi ile koordineli çalışmalar yürütmek

Genel Nitelikler:

  • Üniversite mezunu
  • B sınıfı sürücü ehliyeti olan
  • Seyahat engeli olmayan
  • Gerektiğinde rotasyona tabi olup başka illerde de görev alabilecek
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış adaylar aranmaktadır.

[su_spoiler title=”Satış Uzmanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Satış Uzmanı”] İş Tanımı: Satış alanında yüksek potansiyele sahip profesyonellerle çalışmaya hazırız. Satış ekibimizin bir parçası olacaklar ve konumları Ankara’da olacak. Müşterilerdeki ürün paylaşımını artırmak için özellikle sadık uzun vadeli müşterilerle müşterilerle ilişkiler kurmak ve güçlendirmek Piyasada yeni / geleneksel olmayan kanallar geliştirerek müşteri tabanını artırarak iş geliştirin Kâr, hacim, ürün karması, gelirler açısından hedeflere ulaşmak için pazarlık ve satış faaliyetlerini yürütmek, hacimleri, satış koşullarını (fiyat, teslimat şartları, ödeme koşulları) kabul etmek. Promosyon kampanyalarını hayata geçirin ve yönetilen satış bölgesinde ticaret ve tüketici pazarlama faaliyetlerini destekleyin (müşteriye yönelik eğitim girişimleri dahil)

Yeterlilikler: İşletme, Ekonomi, Mühendislik veya benzeri öğrenim alanlarında üniversite derecesi Satışlarda minimum 2-3 yıllık deneyim Güçlü analitik düşünce ve iyi iletişim becerileri Gelişmiş raporlama becerileri İngilizcenin iyi emri Ehliyet zorunludur Askerlik hizmeti erkek adaylar için tamamlanmalı Seyahat için kısıtlama olmaksızın İç hareketliliğe isteklilik [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Üretim Planlama Uzmanı” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Üretim Planlama Uzmanı”]İş tanımı: Malzeme ve ekipmanlarla ilgili ihtiyaçları yönetin ve optimize edin. Malzeme ve ekipman mevcudiyetini üretim doğrultusunda planlamak. Makine kurulum operasyonlarının ve ekipman / makine ve tesislerin uygunluğunun doğru planlanmasını ve planlanmasını sağlayın. İş vardiyasında üretim amirlerine ve vardiya yöneticilerine destek olun.

Genel Nitelikler: Endüstriyel veya Makine Mühendisliğinde Üniversite derecesi. Üretim ortamında en az 1-2 yıl planlama deneyimi bir avantajdır. Güçlü analitik düşünce ve iletişim becerileri Hızlı öğrenen, problem çözücü ve çoklu görev olmalı Farklı fabrikalar arasındaki ilişkileri yönetebilme. İngilizcenin iyi emri Gelişmiş raporlama ve Microsoft Office Becerileri Askerlik hizmeti erkek adaylar için tamamlanmalı / muaf tutulmalıdır [/su_spoiler]

[su_spoiler title=”Genel Başvuru” style=”fancy” icon=”chevron” anchor=”Genel Başvuru”]GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Prometeon Turkey Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.’ye başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için bu veri bankası kullanılmaktadır. Özgeçmişinizi, çalışmayı arzu ettiğiniz bölüm ve pozisyonlarda değerlendirmeye alabilmemiz için, lütfen hangi alanda çalışmak istediğinizi önyazınızda belirtiniz. [/su_spoiler]

Pirelli İş Başvuru Formu

Pirelli iş başvuru formunu yayınlamışsa bunu bilgisayarınıza indirebilir ve yazdırabilirsiniz. Eğer başvurunuzu doğrudan Pirelli üzerinden yapmayacaksanız başvuru formuna ihtiyacınız yok. Aşağıdaki bağlantı üzerinden online iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Online İş Başvurusu Linki; Resmi Başvuru Linki

[Oy: 0 Puan: 0]
Daha önce burada çalıştınız mı? Yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın